Amenajari gradini si spatii verzi
Brasov/Bucuresti
Luni-Sambata: 07:00 - 17:00

Noi, operatorii de alpinism utilitar, facem asta aproape zilnic, an de an, fara resemnare la serviciu, adica pe cladiri, pe turnuri, furnale, silozuri, pe macarale gigant, pe orice concureaza cu norii; iar cand spunem zilnic, nu exageram cu nimic, deoarece si in concediu schimbam turnurile si colosii de beton sau sticla cu stancile si versantii abrupti explorand curtenitor si curajos inima muntilor.

SERVICII IN LOCURI GREU ACCESIBILE

Alpinistii nostrii pot executa servicii diverse in locuri greu accesibile nefiind nevoie sa se monteze schele. Avand  experienta in diverse lucrari executate in coarda, clientii nostri au  apreciat serviciile oferite de catre noi.

RAPIDITATE SI EFICIENTA MAIXIMA

Instalarea corzilor făcându-se repede, timpul necesar începerii lucrărilor şi deplasării între diferite secţiuni este considerabil mai mic decât cel necesar pentru instalarea/demontarea schelelor şi transportul acestora.

img_divider

Beneficiile oferite

Comparativ cu folosirea schelelor metalice sau a nacelelor autosuspendate, costurile alpinismului utilitar sunt mult mai mici prin eliminarea cheltuielilor de transport, precum si a cheltuielilor pentru montarea/demontarea schelelor.

  Rapiditate in executia lucrarilor
  Costuri reduse fata de alte tipuri de servicii
  Fara interventii asupra cladirilor
  Interventie in locuri greu accesibile
  Tehnicile de alpinism utilitar sunt curate si silentioase