Amenajari gradini si spatii verzi
Brasov/Bucuresti
Luni-Sambata: 07:00 - 17:00

AMENAJARE PEISAGISTICA

Gradina este o prelungire a locului nostru de suflet pe care il numim „acasa”. Fiecare dintre noi doreste sa isi puna amprenta pe fiecare loc ce alcatuieste spatiul nostru personal si vrem sa fim cat mai creativi in crearea unui design pentru aceste locuri. Daca stim cum sa o amenajam, gradina noastra poate primi calduros membrii familiei indiferent de situatie si ocazie.

Amenajarea unei alei poate reprezenta o modalitate simpla de a da o noua infatisare curtilor sau gradinilor noastre. Aleile au un rol destul de important in aspectul curtii, acestea delimiteaza anumite zone si ne usureaza accesul in gradina. Foarte mult conteaza si materialele din care sunt construite, prefabricatele si lespezile din piatra naturala sunt printre cele mai folosite.

Gazonul se seamana in afara perioadelor de ger sau de perioade caniculare, secetoase. Perioadele ideale sunt intre jumatatile lunii martie si iunie, deasemeni jumatatatea lunii august pana la sfarsitul lunii octombrie. Oricare ar fi insa perioada, nu plantati atunci cand este risc de ploaie, aceasta va poate deplasa semintele neinradacinate si poate crea zone goale, insule fara gazon. In primele saptamani de viata, gazonul are nevoie de cea mai mare atentie si ingrijire.

Gardul viu minune are o capacitate de umbrire excelenta, este nepretentios (atat in privinta solului cat si a ingrijirii) avand capacititatea ridicata de protectie antipraf si izolare fonica. Este o plantă cu frunze căzătoare, mici şi lucioase cu o coloratură de verde viu, formând un gard viu de mare densitate. Sădirea se poate efectua numai în perioada în care planta se află în "stare adormită", de la mijlocul lunii octombrie sau noiembrie (după primele îngheţuri) până în momentul trezirii la viaţă a naturii (sfârşitul lui martie, începutul lui aprilie).

Amenajarea unui loc de joaca pentru micuti poate fi o idee excelenta, mai ales ca zilele calduroase isi fac loc timorat printre noi. Un gratar la sfarsit de saptamana poate fi cea mai buna idee pentru relaxare daca ai un loc special amenajat pentru a-ti primii oaspetii si pentru a face gratarul.

O AMENAJARE DE CALITATE DA VALOARE GRADINII TALE

Un rol important il au cromatica, texturile, materialele folosite. In functie de stilul in care este gandit proiectul, se vor alege materialele. Texturile materialelor sunt dictate de senzatiile vizuale si tactile pe care arhitectul doreste sa le imprime conceptului.

AMENAJAZA GRADINA ASA CUM AI VISAT

Putem amenaja gradina prin gazonare cu rulouri sau insamantare, irigatii, drenaje, toaletare, alei, alpinarii, borduri florale, terase, foisoare, plantatii si la urma putem intretine absolut tot ce am amenajat.

img_divider

Beneficiile serviciilor

Nu conteaza dimensiunea gradinii sau bugetul, daca este vorba de gradina de acasa, birou sau cabana de la munte, va putem da solutii ajustate pentru fiecare caz in parte. Daca doriti amenajarea, putem lucra impreuna pentru ca dvs sa aveti o gradina aromonioasa in care energia pozitiva circula libera.

  Da valoare proprietatii tale
  Aspect placut cu textura si cromatica diversa
  Scapati de noroi si praf
  Amenajarea spatiilor verzi purifica aerul
  Relaxare garantata