Amenajari gradini si spatii verzi
Brasov/Bucuresti
Luni-Sambata: 07:00 - 17:00

Rulourile de gazon se decoperteaza si se monteaza aproape in orice perioada a anului, oferind un rezultat spactaculos. Rulourile de gazon natural se aplica si formeaza peluze inierbate, reprezentand varianta cea mai rapida de obtinere a gazonului care schimba imediat aspectul gradinii. Amenajarea spatiilor verzi cu rulouri de gazon este practica, eficienta si sigura.

PREGATIREA TERENULUI SI MONTAJUL GAZONULUI RULOU

Viteza de montare este de 500 mp in 8 ore prin obtinerea in timp record a unui gazon cu culoare si distributie uniforma pe toata suprafata.
Terenul supus gazonarii trebuie in prealabil nivelat grosier, ulterior facandu-se o nivelare fina in vederea montarii rulourilor de gazon.

Daca gazonul este tuns frecvent atunci se va dezvolta frumos, firele de iarba se vor improspata si se vor indesi, iar buruienile vor fi eliminate. Gazonul trebuie tuns cu masina de tuns gazon, inaltimea maxima pe care trebuie sa o aiba este de 5-6 centimetri.

DIMENSIUNI RULOURI DE GAZON SI PRET GAZON RULOU

Gazonul se comercializeaza doar cu montaj din partea noastra, el avand dimensiunile de 40cm x 120cm, 2.5cm de sol si cantaresc aproximativ 20kg. Pretul rulourilor de gazon fiind de 29 ron/mp + Tva in zona Brasovului, in alte zone se adauga transportul.

 

img_divider

Caracteristici gazon

Produsul pe care il oferim este obtinut prin decopertarea gazonului obtinut in urma unui ciclu de productie complet de circa 12 luni, astfel incat ceea ce va punem la dispozitie este un gazon matur.

  Fara goluri, buruieni, boli sau insecte
  Culoare intensa in functie de anotimp
  Uniformitate si densitate mare
  Rezistent la manipulare
  Suficient de matur

Operatorii nostrii sunt autorizati
Montam rulouri de gazon de peste 10 ani!
Avem utilajele necesare montarii rulourilor de gazon