Pentru a avea o gradina frumoasa si sanatoasa trebuie intretinuta periodic. Putem face o intretinere de calitate, gradina ta va arata mereu bine fara ca tu sa depui efort. Gazonul tau trebuie tuns si fertilizat periodic, copacii trebuie toaletati si stropiti, plantele au nevoie de o atentie deosebita, toate acestea pot fii facute de oamenii nostrii

RELAXEAZA-TE IN GRADINA  TA

Intretinere arbori, arbusti, garduri vii si grupuri de plante: - Udare si fertilizare periodica, taieri specifice pentru: arbori, arbusti, garduri vii plante agatatoare, trandafiri, pomi fructiferi, tratamente de prevenire si combatere a bolilor si daunatorilor, saparea grupurilor de plante, reglarea inaltimii gardurilor vii si indesirea lor, extragerea uscaturilor, plantari flori perene, anuale si de sezon, modelare arbori si arbusti.

In luna septembrie, gazonul este destul de “obosit” in urma caldurilor din perioada de vara. Principala consecinta a temperaturilor ridicate este aparitia multor uscaturi in iarba. Pentru eliminarea lor, gazonul trebuie scarificat. Aceasta operatiune se face cu un aparat special, numit scarificator, care scoate firele uscate de iarba din peluza. Astfel gazonul este reinprospatat si cresterea firelor noi este favorizata. Scarificarea se face cand pamantul este mai uscat. Daca este ud, riscati sa smulgeti si firele viabile, ceea ce nu este de dorit.

Incercam sa avem oameni calificati in domeniu
Avem experienta de peste 10 ani
Beneficiem de dotarile necesare tuturor operatiunilor utile in gradina

img_divider

Intretinere gradini

Indiferent de tipul proiectului,  scopul nostru este de a va oferi servicii de o calitate superioara si cu un grad ridicat de profesionalism.

Lasa-ne pe noi sa tundem gazonul saptamanal!