Amenajari gradini si spatii verzi
Brasov/Bucuresti
Luni-Sambata: 07:00 - 17:00

Udarea gazonului, face ca acesta sa fie sanatos si frumos. Instalatorii nostrii proiecteaza sistemul cu grija, asigurandu-se de o acoperire totala a gradini dvs. Putem face o vizita pentru a va face o oferta corecta, trebuie doar sa ne sunati.

MONTARE SISTEM DE IRIGATII GRADINA

Montarea sistemelor de irigat automatizate pentru gazon necesita o atentie deosebita, deoarece rolul lor este de a mentine intr-o forma perfecta gazonul si plantele ornamentale. Peluzele din jurul cladirilor rezidentiale, arborii, arbustii,  au o mare valoare, estetica, de mediu si de protectie. Pe de alta parte, datorita unor factori meteorologici, precipitatiile în sezonul de crestere în tara noastra se reduce, iar distributia apei este inegala. Prin sistemul de irigare  se doreste, udarea copacilor si plantelor erbacee din gradina noastra pe langa precipitatiile naturale, cu suplimentarea cantitatilor de apa pe cale artificiala  pentru a optimiza cresterea, dand cantitatea de apa necesara.
In acest sens echipa noastra se straduieste sa raspunda fiecarui proiect in parte cu maxim interes pentru gasirea unor solutii economic convenabile cat si performante din punct de vedere tehnic, iar rezultatele sunt sigurul element ce dorim sa ne recomande

Un sistem de irigatii automatizat este o combinatie complexã de tevi, vane, electrovalve, furtune picurare, conexiuni electrice, banda picurare si aspersoare telescopice. De aceea este esential ca proiectarea si instalarea sistemului Dvs. de irigatie sã fie facuta de un profesionist în domeniu.

SPECIALISTUL NOSTRU INSTALEAZA CORECT SISTEMUL

Avand experienta in domeniu si foarte multe sisteme de irigatii montate putem sa estimam si sa instalam corect sistemul dvs. Instalatorii nostri sunt certificati in serviciile oferite.

OFERIM INSTALARE PROFESIONALA A SISTEMELOR DE DRENAJ

Intelegem ca proprietatea ta este o investitie mare si vrem ca clientii sa stie ca suntem acolo pentru ai ajuta sa-si indeplineasca visurile pe care le au. Sistemul de drenaj are rolul de a elimina apa in exces din anumite zone ale gradinii sau chiar de langa fundatia casei atunci cand solul este saturat. Drenajul  se compune in mod traditional dintr-un sant umplut cu piatra si nisip, iar solutia moderna include si una sau mai multe tevi de drenaj imbracate in geotextil.

 

img_divider

Beneficiile unui sistem automatizat

Un sistem de irigare bine conceput si instalat profesional, de oameni instruiti, poate duce la economisirea a 50% din consumul apei. Aceste sisteme se dimensioneaza dupa ce se obtin mai multe informatii, de la calitatea apei, sursa de apa, dimensiunile suprafetei care trebuie udata, textura solului si chiar a plantelor din gradina

  Poti avea un gazon sanatos fara a depune efort
  Proprietatea va creste in valoare
  Gradina nu va suferi daca esti plecat de acasa
  Gazonul poate fii udat pe parcursul noptii
  Udarea se va face constant, impiedicand aparitia bolilor