Amenajari gradini si spatii verzi
Brasov/Bucuresti
Luni-Sambata: 07:00 - 17:00

Proiectarea peisagistica a unei gradini reprezinta procesul de organizare a acesteia si obtinere a unor costuri estimative de amenajare. Prin proiectare se stabilesc aleile, zonele plantate, functiunile incluse (zona barbeque, zona luat masa, locuri de joaca, terenuri sport, etc), posibile diferente de nivel si elemente de constructie (pergole, jardiniere, fantani), sistemele de irigatii si iluminat, cromatica si finisajele utilizate.

PROIECTARE PEISAGISTICA COMPLEXA

Gradinile reprezinta structuri simple, dar care au nevoie de o munca foarte complexa pentru a-si indeplini rolul de oaze de natura. Gradina este foarte importanta pentru orice proprietar, aceasta fiind cea care ofera personalitate, eleganta si stil intregului spatiu din jurul casei. Astfel, este recomandat ca inca din faza de proiectare a casei, proprietarul sa apeleze la cunostintele unui peisagist pentru a se asigura ca nu va fi nevoie de modificari, atunci cand se va hotari sa amenajeze gradina. O alta varianta pentru cei care au trecut deja de etapa de asezare a casei pe parcela, este sa apeleze la serviciile noastre de proiectare a gradinii in timpul etapei de santier. Astfel, cei care au o casa cu o curte  si vor sa o transforme intr-o gradina, pot apela la profesionisti din domeniul peisagistic, pentru a obtine sfaturi vitale legate de modul in care pot structura acest spatiu si il pot transforma intr-o gradina minunata.

GRADINA SPECTACULOASA

Cu toate acestea, totul incepe in faza de proiectare pentru gradina, iar acest lucru este unul foarte meticulos, pentru ca trebuie sa fie luate in calcul atat elementele estetice, adica cele decorative, ornamentale, precum si detalii de ordin tehnic, precum amplasarea zonelor cu straturi, a cailor de acces si a sistemelor de irigatie si drenaj. Toate acestea intra in aceasta faza de proiectare a gradinii, pe care Eco Gazo o pune la dispozitia tuturor celor care isi doresc o gradina spectaculosa.

img_divider

Beneficiile proiectarii peisagistice

Prima intrebare care ii vine oricarui client este legata de modul in care se desfasoara aceasta proiectare peisagistica pentru gradini. Din aceasta cauza, Eco Gazon SRL ofera aici o structura de baza a tipurilor de proiectari pentru gradini, care are nevoie, insa, de interpretarea expertilor echipei noastre pentru a fi inteleasa pe deplin.

 Concept/idee/poveste a gradinii
Plan de amenajare general
 Schite, colaje simple, prelucrari fotografii
  Plan de plantare
  Poze de referință cu imagini din alte grădini deja realizate

Proiectarea se face de catre arhitecti peisagisti!
Avem peste 10 ani de experienta in proiectarea gradinilor!
Proiectam cu softuri de ultima generatie!
Cere oferta noastra pentru proiectul tau