Amenajari gradini si spatii verzi
Brasov/Bucuresti
Luni-Sambata: 07:00 - 17:00

Toaletarea este cea mai comuna procedura aplicata pentru intretinerea si regenerarea arborilor. Desi arborii din padure se dezvolta corespunzator doar cu toaletari ale naturii, amenajarile peisagistice care cuprind arbori necesita un nivel marit de grija pentru mentinerea protectiei lor si a aspectului estetic. Toaletarea copacilor trebuie efectuata in cunostinta de cauza privind modul de reactie a arborelui la fiecare taietura. Toaletarea necorespunzatoare poate crea deteriorari care sa dureze toata viata arborelui sau chiar sa-i scurteze viata. Un arbore cu coronamentul redus prin curatare va arata intotdeauna natural, echilibrat si sanatos.

PUTEM TOALETA COPACUL TAU IN SIGURANTA

Principala caracteristica a serviciilor oferite este siguranta lucrarilor, echipa noastra fiind compusa din alpinisti utilitari cu mare experienta in domeniu. Tehnicile de taieri copaci se executa în mod unitar si în armonie cu celelalte elemente ale arhitecturii peisagiste existente.

TOALETAM ORICE ARBORE INDIFERENT DE INALTIME

Arborii trebuie toaletati prima data la 2 – 5 ani dupa plantare, apoi la fiecare 5 – 7 ani. Toaletarea se executa cel mai bine în perioada iarna – primavara timpuriu (înainte de intrarea în vegetatie a arborilor), întrucat taieturile se cicatrizeaza repede, dezvoltarea porneste în primavara, iar infectiile provenite de la insecte sau boli sunt mai putin probabile.

DEFRISARE ARBORE

Defrişarea  arborilor  în declin biologic avansat, uscaţi în proporţie de 70-100%  si a ramurilor mari de schelet uscate, începând cu Ø=20 cm se vor tăia etapizat prin fragmentare succesivă, de la vârf spre punctul de inserţie, segmentele lemnoase se  ancorează fiind coborâte cu ajutorul frânghiilor sau a altor sisteme de susţinere pentru evitarea producerii de accidente de orice natură.

img_divider

BENEFICIILE TOALETARII

Toaletarea necorespunzatoare poate crea deteriorari care sa dureze toata viata arborelui sau chiar sa-i scurteze viata. In majoritatea cazurilor, arborii maturi sunt toaletati ca o masura preventiva si corectiva.

  Aspect exterior placut
  Sanatatea arborelui
  Aerisirea amenajarii peisagistice
  Siguranta persoanelor si a bunurilor din imediata apropiere
  Dirijarea corecta a cresterii 

Alpinistii nostrii sunt calificati pentru a lucra la inaltime!
Avem experienta de peste 10 ani in toaletari arbori !
Echipa noastra beneficiaza de toate dotarile necesare unei toaletari corecte indiferent de locul si inaltimea arborelui!
Regulament spatii verzi Brasov